Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمعی از خیرین به همراه جمیاری، معاون مدیرکل زندان‌های استان تهران، میرزایی مطلق، معاون قضایی ریاست کل دادگستری کل استان، سید ابوالفضل پرپنچی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) از ندامتگاه تهران بزرگ بازدید کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، همزمان با دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، جمعی از خیرین به همراه جمیاری، معاون مدیرکل زندان‌های استان تهران، میرزایی مطلق، معاون قضایی ریاست کل دادگستری کل استان، سید ابوالفضل پرپنچی، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) از ندامتگاه تهران بزرگ بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون مدیرکل زندان‌های استان تهران در این مراسم ضمن خیر مقدم به مدعوین و خیران حاضر در جلسه گفت: سازمان زندان‌ها به عنوان یکی از سازمان‌های وابسته به قوه قضائیه در یک نگاه سه وظیفه اصلی را عهده‌دار است.

اسماعیل جمیاری با بیان اینکه اقدامات تامینی، تربیتی و حمایتی از جمله وظایف سازمان زندان‌ها بر شمرده می‌شود، بیان کرد: ما بر این باوریم که با نگهداری کسانی که مخل امنیت و آسایش عمومی هستند در ایجاد آسایش و امنیت عمومی سهیم هستیم.

وی اظهارکرد: همکاران ما علیرغم کمبود‌ها و محدودیت‌های شبانه‌روز به دنبال این هستند که با نگهداری مجرمان و بزهکاران امنیت عمومی را ایجاد کنند.

معاون مدیرکل زندان‌های استان تهران گفت: اصولا آن چیزی که نظام زندانبانی ما را از سایر نظام‌های زندانبانی دنیا متمایز کرده، اقدامات فرهنگی و تربیتی است، به گونه‌ای که در سطح زندان‌های کشور و نه زندان‌های تهران روزانه شاهد برگزاری ده‌ها و صد‌ها کار فرهنگی، تربیتی آموزشی، ورزشی، مددکاری و بهداشتی هستیم.

جمیاری با بیان اینکه بدون توجه به نوع جرم و نوع مجازات به زندانی نگاه کرده و آن را به عنوان یک انسان قلمداد می‌کنیم، بیان کرد: در نظام زندانبانی اسلامی باید همه حقوق شهروندی زندانی رعایت شود به جز سلب آزادی که آن هم به حکم قانون و مراجع قضایی اعمال می‌شود.

وی تاکید کرد: زندانیان بسیاری بهرمند از نهضت سوادآموزی تا تحصیلات عالیه شده‌اند؛ بنابراین محدودیتی برای ادامه تحصیل زندانیان با کمک سازمان‌هایی همچون فنی و حرفه‌ای و جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های متولی نیست؛ چرا که با این دستگاه‌ها تفاهم‌نامه داریم. همچنین در رشته‌های مختلف کلاسیک و هم تجربی و هم غیر کلاسیک دوره‌هایی را برای زندانیان برگزار کرده ایم که تا از این فرصت استفاده کنند.

جمیاری بیان کرد: نکته جالب اینکه تمام مدارک و مدارج علمی که به زندانیان داده می‌شود بدون قید زندان و زندانبانی است.

جمیاری ادامه داد: موضوع دیگری که سازمان زندان‌ها با کمک سازمان‌های حمایتی پیگیر آن است، بحث اقدامات حمایتی است که امروز نیز شاهد برگزاری یکی از آن‌ها هستیم.

وی بیان کرد: بسیاری از زندانیان و خانواده‌های آن‌ها مشکلات عدیده‌ای دارند و اعتقادمان بر این است که بسیاری از خانواده‌ها هیچ نقشی در ارتکاب جرم زندانی خود ندارند.

جمیاری با بیان اینکه زندانیان به دو گروه جرایم عمد و غیرعمد تقسیم می‌شوند، اظهار کرد: زندانیان جرائم غیرعمد زندانیانی هستند که بدون اینکه عمدی در کار باشد، دچار مشکل شده‌اند و افزایش تورم و نوسانات اقتصادی باعث شده که دچار مشکلات مالی و بدهکار شوند و یا بدهکار نفقه هستند.

وی با بیان اینکه گروه دیگری از زندانیان، زندانیان جرایم عمدی هستند، بیان کرد: این زندانیان عامدا و عالما مرتکب جرم شده‌اند و به حکم قانون بهترین کار برای آن‌ها حبس و نگهداری است تا آسایش عمومی مختل نشود.

معاون مدیر کل زندان‌های استان تهران در ادامه تاکید کرد: طبق آماری که رحمانی، نماینده ستاد دیه ارائه کردند، از سال ۸۳ تا پایان سال ۱۴۰۰ که ستاد دیه فعال بوده بالغ بر ۱۱ هزار و ۸۲۴ نفر از زندان آزاد شده‌اند.

وی تصریح کرد: همچنین در سال گذشته، یعنی در سال ۱۴۰۰، ۴۱۴ نفر زندانی جرائم غیر عمد از زندان‌های استان تهران آزاد شده‌اند که میزان کل بدهی این افراد ۲۵۴ میلیارد تومان بوده و از محل کمک خیرین ۲۶ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان آن تامین شده است.

جمیاری بیان کرد: البته شکات هم که جز خیرین محسوب می‌شوند، ۲۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از حق و حقوقشان گذشت کرده و رضایت داده‌اند.

وی تاکید کرد: همچنین خانواده محکومان جرایم غیرعمد هم تحت عنوان آورده نقدی ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده اند و نهایتاً با همکاری و همراهی مراجع قضایی و پذیرش احسان ۲۰۱ میلیارد تومان پذیرفته شده تا بخشی از مشکلات این زندانیان حل شده و موجبات آزادی آن‌ها فراهم شود.

معاون مدیر کل زندان‌های استان تهران گفت: کل آمار زندانیان جرائم غیرعمد یک هزار و ۶۳ نفر است که در این میان ۱۱۲ نفر واجد شرایط هستند.

معاون مدیر کل زندان‌های استان تهران ضمن درخواست از خیرین برای کمک به این زندانیان، اظهار کرد: با پرداخت ۴۲ میلیارد تومان ۱۰۹ مرد و با پرداخت ۳۶۰ میلیون تومان سه زن که مادر هستند آزاد خواهند شد.

گفتنی است، در جریان این مراسم خیرین از سالن‌های یک و دو اندرزگاه زندان که مربوط به زندانیان جرائم مالی بود، بازدید کردند.
همچنین کیانوش گرامی، هنرمند عرصه سینما و تاتر در این مراسم حاضر شد.

در پایان این مراسم ۷ نفر از زندانیان بدهکار زندان تهران بزرگ از زندان آزاد شدند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ندامتگاه تهران بزرگ خیران کمیته امداد امام خمینی کل زندان های استان تهران میلیون تومان تهران بزرگ معاون مدیر شده اند مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۱۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، امیر رضا رجبی با حضور در این مجموعه از توانمندی‌های مجموعه کشت و صنعت جوین نظیر کارخانه اسید سیتریک، کارخانه قند چغندری، واحد تولید بذر، واحد فناوری‌های نوین و دیگر قسمت‌های این شرکت بازدید کرد.

وی در این بازدید گفت: این مجموعه باعث افتخار استان و کشور است که با سابقه طولانی در کشاورزی و صنعتی به حوزه فن آوری‌های نوین در توسعه تکنولوژِ قدم گذاشت.

 مدیرکل صمت خراسان رضوی افزود: این مجموعه در گذشته نمانده و با استفاده از تکنولوژی روز به سوی آینده حرکت می‌کند و این مهم راز ماندگاری این شرکت بزرگ است.

دیگر خبرها

  • بارش‌های ۳ روز اخیر در اردبیل خسارتی به همراه نداشته است
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه آغاز شد
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه در هرمزگان با حضور ۵۰ خبرنگار
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • بازدید مدیرکل صمت خراسان رضوی از مجتمع کشت و صنعت جوین