Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، جمعی از خیرین به همراه جمیاری ، معاون مدیرکل زندان های استان تهران، میرزایی مطلق ، معاون قضایی ریاست کل دادگستری کل استان، سید ابوالفضل پرپنچی ، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) از ندامتگاه تهران بزرگ بازدید کردند.

خبرگزاری میزان-همزمان با دوازدهمین روز از ماه مبارک رمضان، جمعی از خیرین به همراه جمیاری ، معاون مدیرکل زندان های استان تهران، میرزایی مطلق، معاون قضایی ریاست کل دادگستری کل استان، سید ابوالفضل پرپنچی ، مدیر کل کمیته امداد امام خمینی (ره) از ندامتگاه تهران بزرگ بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون مدیرکل زندان های استان تهران در ادامه این مراسم ضمن خیر مقدم به مدعوین و خیران حاضر در جلسه گفت: سازمان زندان‌ها به عنوان یکی از سازمان‌های وابسته به قوه قضاییه در یک نگاه سه وظیفه اصلی را عهده‌دار است.

اسماعیل جمیاری با بیان اینکه اقدامات تامینی، تربیتی و حمایتی از جمله وظایف سازمان زندان ها بر شمرده می‌شود، بیان کرد: ما بر این باوریم که با نگهداری کسانی که مخل امنیت و آسایش عمومی هستند در ایجاد آسایش و امنیت عمومی سهیم هستیم.

وی اظهارکرد: همکاران ما علیرغم کمبودها و محدودیت‌های شبانه‌روز به دنبال این هستند که با نگهداری مجرمان و بزهکاران امنیت عمومی را ایجاد کنند.

معاون مدیرکل زندان‌های استان تهران گفت: اصولا آن چیزی که نظام زندانبانی ما را از سایر نظام های زندانبانی دنیا متمایز کرده، اقدامات فرهنگی و تربیتی است، به گونه‌ای که در سطح زندان‌های کشور و نه زندان‌های تهران روزانه شاهد برگزاری ده‌ها و صدها کار فرهنگی، تربیتی آموزشی، ورزشی، مددکاری و بهداشتی هستیم.

جمیاری با بیان اینکه بدون توجه به نوع جرم و نوع مجازات به زندانی نگاه کرده و آن را به عنوان یک انسان قلمداد می کنیم ، بیان کرد: در نظام زندانبانی اسلامی باید همه حقوق شهروندی زندانی رعایت شود به جز سلب آزادی که آن هم به حکم قانون و مراجع قضایی اعمال می‌شود.

وی تاکید کرد: زندانیان بسیاری بهرمند از نهضت سوادآموزی تا تحصیلات عالیه شده‌اند؛ بنابراین محدودیتی برای ادامه تحصیل زندانیان با کمک سازمان‌هایی همچون فنی و حرفه‌ای و جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های متولی نیست، چرا که با این دستگاه‌ها تفاهم‌نامه داریم. همچنین در رشته‌های مختلف کلاسیک و هم تجربی و هم غیر کلاسیک دوره‌هایی را برای زندانیان برگزار کرده ایم که تا از این فرصت استفاده کنند.

وی بیان کرد: نکته جالب اینکه تمام مدارک و مدارج علمی که زندانیان داده می‌شود بدون قید زندان و زندانبانی است.

جمیاری ادامه داد: موضوع دیگری که سازمان زندان‌ها با کمک سازمان‌های حمایتی پیگیر آن است، بحث اقدامات حمایتی است که امروز نیز شاهد برگزاری یکی از آنها هستیم.

وی بیان کرد: بسیاری از زندانیان و خانواده‌های آنها مشکلات عدیده ای دارند و اعتقادمان بر این است که بسیاری از خانواده ها هیچ نقشی در ارتکاب جرم زندانی خود ندارند.

وی با بیان اینکه زندانیان به دو گروه جرایم عمد و غیرعمد تقسیم می‌شوند، اظهارکرد: زندانیان جرایم غیرعمد زندانیانی هستند که بدون اینکه عمدی در کار باشد، دچار مشکل شده‌اند و افزایش تورم و نوسانات اقتصادی باعث شده که دچار مشکلات مالی و بدهکار شوند و یا بدهکار نفقه هستند.

وی با بیان اینکه گروه دیگری از زندانیان، زندانیان جرایم عمدی هستند بیان کرد: این زندانیان عامدا و عالما مرتکب جرم شده‌اند و به حکم قانون بهترین کار برای آنها حبس و نگهداری است تا آسایش عمومی مختل نشود.

معاون مدیر کل زندانهای استان تهران در ادامه تاکید کرد: طبق آماری که رحمانی، نماینده ستاد دیه ارائه کردند، از سال ۸۳ تا پایان سال ۱۴۰۰ که ستاد دیه فعال بوده بالغ بر ۱۱ هزار و ۸۲۴ نفر از زندان آزاد شده اند.

وی تصریح کرد: همچنین در سال گذشته، یعنی در سال ۱۴۰۰، ۴۱۴ نفر زندانی جرایم غیر عمد از زندان های استان تهران آزاد شده‌اند که میزان کل بدهی این افراد ۲۵۴ میلیارد تومان بوده و از محل کمک خیرین ۲۶ میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان آن تامین شده است.

جمیاری بیان کرد: البته شکات هم که جز خیرین محسوب می‌شوند، ۲۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از حق و حقوقشان گذشت کرده و رضایت داده اند.

وی تاکید کرد: همچنین خانواده محکومان جرایم غیرعمد هم تحت عنوان آورده نقدی ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان پرداخت کرده اند و نهایتاً با همکاری و همراهی مراجع قضایی و پذیرش احسان ۲۰۱ میلیارد تومان پذیرفته شده تا بخشی از مشکلات این زندانیان حل شده و موجبات آزادی آنها فراهم شود.

وی با بیان اینکه کل آمار زندانیان جرایم غیرعمد یک هزار و ۶۳ نفر است، گفت: از این تعداد ۱۱۲ نفر واجد شرایط هستند لذا مابقی این افراد جرایم دیگر کیفری دارند و واجد شرایط کمک ستاد دیه نمی‌شوند.

جمیاری با اشاره به اینکه ۱۱۲ زندانی جرایم غیرعمد که موجبات آزادی آنها از سوی کمک خیرین فراهم شده است بیان کرد: از این تعداد ۱۰۹ مرد و سه نفر زن هستند.

وی اظهار کرد: با پرداخت ۴۲ میلیارد تومان ۱۰۹ مرد و با پرداخت ۳۶۰ میلیون تومان سه زن که مادر هستند آزاد خواهند شد.

گفتنی است، در جریان این مراسم خیرین از سالن‌های یک و دو اندرزگاه زندان که مربوط به زندانیان جرایم مالی بود، بازدید کردند.
همچنین کیانوش گرامی ، هنرمند عرصه سینما و تاتر در این مراسم حاضر شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: زندان قوه قضاییه

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: زندان قوه قضاییه زندانیان جرایم میلیون تومان جرایم غیرعمد شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۰۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری مجتبی قهرمانی رئیس دادگستری کل استان هرمزگان، صبح امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در ساختمان دادگستری استان هرمزگان برگزار شد.

قهرمانی در ابتدای این نشست ضمن خوشامدگویی به اصحاب رسانه که با حضور در هفتمین تور رسانه‌ای قوه قضائیه برای دومین بار در یک سال گذشته به هرمزگان سفر کردند، با اشاره به اقدامات انجام شده در دادگستری استان در سال گذشته گفت: سفر رئیس قوه قضائیه به استان هرمزگان از اتفاقات ویژه استان در ماه‌های اخیر بود. ما برای دومین بار میزبان حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای بودیم. این سفر بدون تشریفات غیرضروری ولی با برنامه، هدفمند، محرک، جنبش ساز، تخصصی و حرفه‌ای بود. برنامه‌های زیادی در این سفر عملی شد و این سفر جزو موثرترین سفر‌های مقامات کشوری به استان هرمزگان بود. ادارات و سازمان‌های مختلف کارهایشان را عملی کردند تا قبل از سفر به سرانجام برسد و بتوانند گزارش کارهایشان را ارائه دهند.

همایش خانواده کارکنان قوه قضائیه

وی اظهار کرد: این سفر نوآوری‌هایی داشت که در نوع خود خاص بود، یکی همایش خانواده بود. رئیس محترم قوه قضاییه مستقیم از فرودگاه در همایش بیش از هزار نفری همکاران و خانواده هایشان حضور پیدا کردند و در این رویداد از بیش از ۱۰۰ معلم که از اعضای خانواده همکاران بودند تقدیر شد. در این سفر نمایشگاهی با ۲۶ غرفه برپا شد که همچنان ادامه دارد و معاونت‌ها و سازمان‌های مختلف دستاورد‌ها و عملکردشان را ارائه کردند.

رئیس دادگستری کل استان هرمزگان افزود: یکی دیگر از نکات ویژه این سفر این بود که شخص رئیس محترم قوه و معاونین ایشان با ۱۵ قشر برنامه حضوری داشتند. خانواده شهدا، مردم عادی، نیرو‌های مسلح، نخبگان، دانشجویان، کارگران که در جلسه‌ای دو ساعته و بیش از ۱۰۰۰ نفر بودند، صیادان، معلمان، کشاورزان و باغداران، جلسه با علمای اهل تسنن و علمای شیعه. جلسه‌ای اقتصادی با حضور تجار و بازرگانان، دیدار با زندانیان در کل استان از کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ هم بازدید شد.

وی در رابطه با برنامه‌های جانبی این سفر گفت: از چند روز پیش از این سفر، ما خدمات جهادی را در کل استان آغاز کردیم و در ۴۰ نقطه دفاتر خدمات الکترونیک خدمت رسانی کردند. سفر ایشان صرفا یک کار سازمانی و بازرسی نیست، بلکه فرهنگ‌سازی‌هایی هم دارد. یکی بحث حضور میدانی مدیران است. حضور یک مدیر در میدان برای تصمیم گیری‌ها و درک واقعی و حجم کار بسیار مهم است.

آزادی ۱۰۵ زندانی ایرانی و ۴۰ زندانی خارجی در سفر رئیس قوه قضائیه

قهرمانی عنوان کرد: گسترش فرهنگ نظارت پذیری و فرهنگ مسئولیت پذیزی، فرهنگ گره‌گشایی از امور، نگاه واقع‌بینانه و تخصصی و نوین و فرهنگ مردمی بودن و حضور در کنار آنها از دستاورد‌های این سفر بود. نحوه برخورد حجت‌الاسلام اژه‌ای اثبات کرد گفتمان ایشان با خانواده‌ها یک گفتمان واقعی است. ایشان در کنار کارگران، معلمان و خانواده‌ها حضور داشتند و حرف‌ها و خواسته‌هایشان را شنیدند.

رئیس دادگستری کل استان هرمزگان گفت: موضوعات رفاهی نیز در این سفر مورد توجه رئیس قوه قضائیه بود. راه‌اندازی درمانگاه و دندانپزشکی که به یاد شهید القدس شهید رضا زارعی افتتاح شد. ساخت بوستان مسئولیت اجتماعی با ۱۰ میلیارد بودجه توسط یکی از شرکت‌ها در دستور کار قرار گرفت. برنامه‌ریزی برای واردات و یا ساخت بیش از ۱۰۰۰ ماشین صنعتی انجام و از این مشکل گره گشایی شد. یک محموله روغن ۴۴ هزار تنی روغن نیز وجود دارد که آن حل و فصل کردن آن نیز در دستور کار قرار گرفت. یک آمبولانس و یک دستگاه خودروی آتش نشانی برای یکی از گردنه‌های حادثه خیز استان در نظر گرفته شد، منطقه‌ای که سال گذشته در یک فقره تصادف چند هموطن درگذشتند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان ادامه داد: در این سفر ۱۰۵ زندانی ایرانی و ۴۰ زندانی خارجی آزاد شدند که از این زندانیان افغانستانی و پاکستانی برای تبادل با زندانیان ایرانی استفاده می‌شود. تهیه جهیزیه برای تازه عروس‌های نیازمند نیز از دیگر طرح‌های رفاهی این سفر بود. افتتاح سالن مانیتورینگ سوخت نیز از اتفاقات ویژه این سفر بود. در این سالن پلیس جایگاه‌های سوخت را به صورت شبانه روزی رصد می‌کند. راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه سم‌شناسی در استان هم اتفاق مبارکی بود تا دیگر برای ارسال نمونه‌ها به استان‌های دیگر وقت مردم گرفته نشود.

فرجام سندهای رفسنجان در قشم

قهرمانی با اشاره به جزئیات سند‌های موسوم به رفسنجان در جزیره قشم گفت: شخصی از اهالی رفسنجان در سال ۱۳۵۱ حدود ۷۱۴۲ سند زمین در قشم برای مردم صادر می‌کند. این سند‌ها مشکلاتی دارد و محدوده دقیق زمین‌ها مشخص نیست. این اسناد سال‌هاست که چالش جدی بین اهالی قشم است که دعوا‌های حقوقی زیادی را ایجاد کرده. دوم اینکه ثبات مالکیت در قشم با این اسناد در خطر است.

این مسئول گفت: سرمایه‌گذاران و منطقه آزاد خواستند در جاهایی کارهایی راه‌اندازی کنند؛ اما هربار کسی پیدا شده که با ارائه سند موسوم به رفسنجان، اجازه ساخت به سرمایه‌گذاران نداده است. در سفر رئیس قوه به استان ایشان دستور دادند که به این مشکل رسیدگی شود. با برنامه ریزی ما طرحی عملی شد که کاملا رایگان برای مردم این مشکل برطرف شود. منطقه آزاد قبول کرده که اسناد زمین های مردم به صورت تک برگ با مشخص شدن مختصات زمین صادر شود. 

وی افزود: در این سفر همه معاونین رئیس قوه قضائیه در همه شهرستان‌ها حاضر شدند، ملاقات مردمی، بازدید از زندان و بازدید از بنادر و اقشار خاص هر شهرستان داشتند و از چندین کارخانه هم بازدیدهایی صورت دادند.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان بیان کرد: ارائه خسارت تصادفات رانندگی بدون نیاز به تشکیل پرونده در دادگستری از طرح‌های ویژه ماست. در این طرح جدید ۲۰۰۰ تصادف به بیمه ها ارجاع شده و بیش از ۱۸۰۰ مورد بدون حضور در کلانتری و دادگاه هزینه‌های خود را از بیمه گرفتند. با این طرح سالی ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار پرونده تصادف رانندگی از دوش قوه قضاییه استان کم می‌شود. برای مردم هم خوب است که نیاز نیست مثل یک پرونده قتل یا دزدی تمام مراحل قضایی را طی کنند و برای بیمه هم خوب است و برای آنها نیز راضی کننده است چون در همان سال قرارداد دیه مورد نظر را پرداخت می‌کنند و مشمول افزایش سنوات دیه ای هر ساله نمی شود. به این ترتیب هم مردم راضی هستند، هم قوه قضاییه هم شرکت بیمه. و حالا شرکت های بیمه به دنبال ارائه طرح‌های بهتر برای جذب مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • سند‌های «رفسنجان قشم» ساماندهی می‌شود/ آزادی ۴۰ زندانی افغان و پاکستانی برای مبادله با زندانیان ایرانی
  • اجاره وثیقه برای زندانی با وکیل پایه یک دادگستری
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد
  • اختصاص اولین حقوق به آزادی زندانیان غیر عمد