Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران در بازدید از ندامتگاه تهران بزرگ و اردوگاه فشافویه، ضمن تاکید بر حمایت شهرداری از خانواده‌های زندانیان، از احداث ایستگاه مترو و ایجاد فرهنگسرا و ایستگاه آتش نشانی خبر داد.

خبرگزاری میزان - طبق گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور، علیرضا زاکانی شهردار تهران به منظور بررسی وضعیت رفاهی زندانیان و رفع مشکلات حوزه زندان ها، به ندامتگاه تهران بزرگ و اردوگاه فشافویه رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بازدید که در ادامه حضور روز پنجشنبه محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در دفتر شهردار تهران و دعوت از وی صورت گرفته بود، موجب آشنایی بیشتر مسئولان عالی شهر تهران با وضعیت خدماتی، رفاهی و تربیتی زندان‌ها می‌شود.

شهردار تهران در این بازدید با مثبت ارزیابی نمودن اقدامات صورت گرفته در بخش‌های بهداشتی، درمانی، فرهنگی و آموزشی در این دو مرکز گفت: لازم است با تمام امکانات شهری برای حمایت از خانواده‌های زندانیان تلاش کنیم.

علیرضا زاکانی ادامه داد: زندان جزء جدایی ناپذیر جامعه است و موجب برقراری نظم و امنیت شهروندان می‌شود.

وی در خصوص ساخت ایستگاه مترو جهت سهولت رفت و آمد خانواده‌های زندانیان، ایجاد ایستگاه آتش نشانی، فرهنگسرا و تصفیه خانه آب قول مساعد داده و ابراز امیدواری کرد شهرداری عملیات آسفالت محوطه بیرونی و داخلی ندامتگاه تهران بزرگ و اردوگاه فشافویه را به زودی انجام دهد.

زاکانی، همچنین گفت: کمک‌های آموزشی و فرهنگی در اختیار زندانیان به ویژه مددجویان زن قرار خواهد گرفت.

شهردار تهران در بازدید که با همراهی عبداله مرتضوی معاون سلامت، اصلاح و تربیت، مدیر کل دفتر فنی عمرانی و مدیر کل دفتر نوسازی و تحول اداری سازمان زندان‌ها بود وضعیت کارگاه‌های اشتغال و حرفه آموزی ندامتگاه فشافویه که معتادان متجاهردر آن مشغول به کار هستند را خوب توصیف کرد و آن را اقدامی ارزشمند عنوان نمود.

تمام نهاد‌های شهری و اجتماعی به کارزار تربیتی وارد شوند

علی رستمی مدیر کل زندان‌های استان تهران نیز در این بازدید، مشکلات این دو مرکز از جمله دوری و مشکلات تردد کارکنان و خانواده‌های زندانیان، عملیات تعریض جاده و ساخت سالن ملاقات جدید، سختی آب و فرسایش‌های سریع سیستم‌های آب رسانی و موارد دیگر را تشریح نمود.

مدیر کل زندان‌های استان تهران در حاشیه این بازدید بیان داشت: پدیده زندان، برای جامعه خوشایند نیست، ولی با کمی تامل می‌توان به این نتیجه رسید که هر جا خانواده و جامعه به وظیفه تربیتی اش عمل نکرده، یک نفر به مجموعه زندان اضافه شده است.

رستمی ادامه داد: اگر زندان نباشد، جامعه و اجتماع امنیت ندارد، آزاد بودن یک قاتل یا سارق موجب سلب آسایش شهروندان می‌شود، اما با این حال تلاش می‌شود زندان آخرین مرحله در مجازات‌ها باشد.

وی همچنین گفت: زندان نباید در مقابل کم کاری تربیتی خانواده و جامعه تنها بماند و مسئولیت اصلاح زندانی را بر دوش بکشد.

رستمی افزود: تمام نهاد‌های شهری و اجتماعی، اندیشمندان و نیکوکاران باید به عرصه کارزار تربیتی وارد شده، زندانی را به مسیر درست زندگی هدایت نموده، وی را مورد پذیرش قرار دهند.

او در پایان حضور مسئولان عالی شهر و استان تهران در زندان‌ها را نقطه آغاز تعامل سازنده و بازگشت سالم زندانیان به جامعه دانست و گفت: هر چه این حضور‌ها بیشتر باشد، مشکلات زندان‌ها حل شده، بجای دغدغه آبرسانی و دیگر امور رفاهی بر آموزش، تربیت و حرفه آموزی تمرکز خواهیم داشت.

شایان ذکر است رئیس سازمان زندان‌ها در دیدار روز پنج شنبه با شهردار تهران از وی دعوت کرده بود تا از زندان‌های تهران بازدید به عمل آورد.

حاج محمدی در عین حال پیشنهاد تشکیل کارگروهی بین شهرداری و سازمان زندان‌ها را داده بود تا در آن موضوعات همکاری مشترک و تمرکز بر رفع دغدغه‌های مدیریتی رصد شود.

یکی از محور‌های همکاری که رئیس سازمان زندان‌ها در این دیدار به آن اشاره کرده بود استفاده از زندانیان در حوزه‌های خدمات شهری یا ورود خانواده‌های زندانیان در فرآیند برخی تولیدات و مشاغل بود.

بیشتر بخوانید: ایستگاه متروی ندامتگاه تهران بزرگ راه اندازی خواهد شد

انتهای پیام/

 

برچسب ها: سازمان زندان ها ندامتگاه تهران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان زندان ها ندامتگاه تهران ندامتگاه تهران بزرگ و اردوگاه فشافویه خانواده های زندانیان سازمان زندان ها شهردار تهران مدیر کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۰۹۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!

تین نیوز

سازمان قطار شهری شهرداری قم قرارداد ساخت متروی قم در شهریور ۱۳۹۰ را بست و قرار شد در سال ۱۳۹۵ این پروژه به بهره برداری برسد اما به دلایل مختلف چنین اتفاقی نیفتاد.

به گزارش خبرنگار تین نیوز، آبان ماه 1402 بود که طرح تحقیق و تفحص از قطار شهری قم در شورای اسلامی شهر قم  مطرح و پس از یک بررسی همراه با چالش و جنجال در نهایت با ۶ رأی ممتنع ، یک مخالف و ۶ رأی موافق به تصویب نرسید.

 رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر قم در خلال بررسی طرح تحقیق و تفحص از سازمان قطار شهری شهرداری قم اذعان داشت: این پروژه باید طی ۶ سال به بهره برداری می رسید که هنوز درگیر و دار مباحث مختلف فنی و اجرایی است. متاسفانه میزان پیشرفت فیزیکی قطار شهری قم به خاطر عوامل متعددی که نیازمند بررسی های ویژه است، بسیار عقب تر از پیش بینی های اولیه است.

مطلب پربازدید مرتبط را بخوانید:

خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟

به گفته اعضای شورای اسلامی شهر قم  در حالی که تا چند سال پیش امکان خرید هر واگن قطار شهری با قیمت ۶ میلیارد تومانی ممکن بود که هم‌اکنون باید بیش از ۵۱ میلیارد تومان برای هر واگن هزینه شود.

 راه اندازی متروی قم به قدری زمان بر شده که در حال حاضر  مهمترین مطالبه عمومی مردم قم در حوزه حمل ونقل عمومی به شمار می رود. این روزها کارزاری در جریان است که خواهان تسریع در راه اندازی متروی قم است. در خواست مردم شهر قم از سید مرتضی سقاییان نژاد اصفهانی؛ شهردار قم و شورای اسلامی شهر قم راه اندازی سریع متروی قم است.

در کارزار «درخواست راه اندازی سریع مترو قم» خطاب به این مسئولان آمده است: ساخت مترو قم زمان زیادی برده و مردم نیاز دارند هرچه سریع تر از این خدمات بهره برداری کنند. بنابراین با توجه به نیاز شهروندان و آسان شدن حمل و نقل و پیشرفت و رونق شهر مقدس قم، ما امضاکنندگان این کارزار از شما درخواست داریم این موضوع را پیگیری کنید تا هرچه سریع تر به بهره برداری از این خدمات دست یابیم.

به گفته اعضای شورای شهر قم برای ارتقای حمل ونقل عمومی ردیف بودجه قابل توجهی اختصاص داده شده است اما هنوز این مهم عملیاتی نشده است و انتظار و مطالبه از شهرداری تحقق آن است.

گفتنی است خط یک متروی قم به طول ۱۴.۸ کیلومتر و ۱۴ ایستگاه عبوری در حال احداث است. فاز نخست خط یک مترو قم در قالب ۶ ایستگاه حدفاصل قلعه کامکار تا میدان مطهری ۹۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

همچنین خط دو مترو نیز به طول ۱۵.۵ کیلومتر از شهرک پردیسان آغاز و در محدوده چهارراه بازار قم خاتمه می یابد.

متروی قم آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • (ویدیو) تعبیر خواب شهرداری زاکانی برای پارک‌های تهران
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • زاکانی: تخصیص ارز تاکسی‌های برقی تهران تامین شده است