Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی فوت سید شاهین ناصری در ندامتگاه تهران بزرگ؛ حاج محمدی معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان‌ها را مامور بررسی دقیقتر علت فوت این زندانی کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان زندان ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور در پی فوت زندانی شاهین ناصری در ندامتگاه تهران بزرگ؛ رئیس سازمان زندان ها طی یک ماموریت ویژه، از معاون سلامت، اصلاح و تربیت خواست تا علت فوت این زندانی را پیگیری نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر این اساس سید عبدالله مرتضوی معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندان ها امروز (پنج شنبه) در ندامتگاه تهران بزرگ حضور یافت و از نزدیک مساله فوت این زندانی را مورد بررسی قرار داد.
مرتضوی در این بازدید ۱۰ ساعته ضمن حضور در محل نگهداری این زندانی با هم بندی های وی دیدار و گفتگو کرد.

وی همچنین با بررسی اسناد پزشکی موجود و گفتگو با پزشکان و کادر درمان این ندامتگاه در مورد علت بیماری و اقدامات صورت گرفته با آنان گفتگو و بر اهمیت و ضرورت تامین سلامت زندانیان تاکید کرد.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت در پایان این بازدید اظهار داشت: براساس جهات شرعی، قانونی و اخلاقی، تامین سلامت زندانیان یکی از اولویت های اصلی سازمان زندانهاست.
وی بیان داشت: امروز با حدود یکصد زندانی در مورد مسائل مختلف بهداشتی، درمانی، قضایی و سایر خدمات زندان گفتگو انجام شد.
مرتضوی ادامه داد: تاکید شد که مددجویان مشکوک به بیماری به هیچ عنوان داخل بند نروند و تا روند درمانی آنان چه در بهداری زندان و چه در مراکز درمانی خارج از زندان کامل نشده است تحت نظر باشند.
معاون سلامت، اصلاح و تربیت در پایان اظهار داشت: با توجه به اینکه علت دقیق فوت این زندانی در پزشکی قانونی در دست بررسی است منتظریم تا گزارش نهایی این موضوع متعاقباً اعلام شود.
شایان ذکر است زندان تهران بزرگ دارای ۵ بهداری و یک بهداری مرکزی است که خدمات درمانی و اورژانسی را بطور ۲۴ ساعته ارائه می دهند.
۲۱نفر پزشک عمومی ، ۳ نفر متخصص داخلی ،۲ نفر روانپزشک ، ۱ نفر دندانپزشک، ۲ نفرمتخصص اعصاب و روان، ۴ نفر طب اورژانس، ۵ نفر در آزمایشگاه، در بهداشت محیط ۳ نفر، ۱۰ نفر روانشناس و ۲۷ نفر پرستار بخشی از کادر درمان این مجتمع ندامتگاهی را تشکیل می دهند.
همچنین در سال ۱۳۹۹ مبلغ ۷۰ میلیارد تومان در بخش بهداشت ودرمان زندان های استان تهران و درمان زندانیان هزینه شده است که نسبت به سال ۹۸ ، سی و پنج درصد رشد داشته است و بنا به اعلام مدیرکل زندان های استان تهران در سال جاری رقمی بالغ بر ۱۲۰میلیارد تومان برای این بخش پیش بینی شده است. بدیهی است این تجهیزات ، امکانات، نیروی انسانی و اعتبارات گواه روشنی بر اهمیت بهداشت، درمان و سلام زندانیان می باشد

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فوت زندان زندان تهران بزرگ ندامتگاه تهران بزرگ سازمان زندان ها اصلاح و تربیت معاون سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۸۲۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوط خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به هنگام یاری کنند.

وی دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس‌جمهور با بیان این‌که «تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است»، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

وی با اشاره به این‌که «مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است»، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • صدور دستور قضایی برای تعقیب کیفری متخلفان حوزه شهری البرز‌
  • رئیس‌جمهور دستور داد؛ متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • ۵ سال زندان در انتظار این مشمولان سربازی
  • آزادی زندانی پس از تحمل ۱۵ سال حبس
  • سامانه پایش اجرای مصوبات شورای شهر تهران رونمایی شد
  • یک زندانی در استان تهران پس از ۱۵ سال حبس آزاد شد